Spirit van de maand Augustus: Vast Laag!

Het heeft even geduurd maar we zijn dan ook niet over 1 nacht ijs gegaan. Wij liepen al maanden met de gedachte rond om producten in ons assortiment op te nemen, die wat prijs betreft moeten concurreren met de groot graaiers en de keten slijters, maar wat smaak betreft er bovenuit steken.

Dat valt niet mee maar het is ons, vinden wij zelf 😊, gelukt!

Door samen te werken met een grote distilleerderij in Groningen kunnen wij nu mooie producten aanbieden voor een scherpe prijs. Stuk voor stuk waar voor hun geld en goed in het doel waar ze voor gemaakt zijn; Gewoon Genieten!

Het gaat om de rum Estrellas, zowel de witte als de bruine variant. De witte is speciaal gemaakt voor in de mix. Wedden dat je hem lekker vindt! De bruine variant is net wat voller en een tikkie zoeter van smaak. Ben jij dus een zoetekauw, dan is deze zeker her proberen waard. Proef deze gerust ook eens puur, hij zal je verrassen.

Czar Peter is een premium vodka met iets meer alcohol. Loepzuiver van smaak en daardoor inzetbaar voor verschillende doeleinden. Vodka Jus? Top! Cocktail? Super! Longdrink? Lekker!

Daarnaast hebben we een nieuwe whisky variant in het assortiment opgenomen. Met Glen Mavis hebben wij een goede vervanger in huis als je op zoek naar een eerlijke whisky. Geen hoge school maar heerlijk met bijvoorbeeld ginger ale, een scheutje cola of…… toch maar puur. Aan jou de keus. Eén ding is zeker, hij is zijn prijs meer dan waard!