Wat is wijn zonder eten. Een eitje zonder zout? Nee erger. Het hoeft geen volledige maaltijd te zijn maar een lekker hapje verhoogd wel de feestvreugde. Om jouw een beetje op weg te helpen in het bos van de combi`s zijn wij  een samenwerking aangegaan met Rob Toet van Toet Catering. Van een heerlijke Borrelplank tot aan een Culinaire Diner, bij Rob ben je aan het goede adres. Eén van de dingen die hij liefst doet is Live Cooking aan huis. Jij zorgt voor de gasten, hij doet de rest.

Hieronder vindt je enkele voorbeelden maar als je echt trek in lekkers wilt krijgen bezoek je even zijn site www.toetcatering.nl 

Oja, niet onbelangrijk. Als je bij Rob besteld en je zegt dat je via de Wijnclub Peet bij hem terecht bent gekomen krijg je van mij 10% korting op het totaal bedrag. Leuk meegenomen toch?

Chef kok aan huis

Wat Rob allemaal doet is te veel om op te tikken. Waarschijnlijk heb je al op zijn site gekeken en je verbaast over de vele mogelijkheden die hij bied. Eén van zijn favoriete bezig heden is toch wel het koken op locatie. Jij zorgt voor de gasten hij doet de rest. Jouw huiskamer als restaurant, hoe leuk is dat! Weet je wat ook leuk is? De wijnen die hij serveert komen bij www.drankenspeciaalzaakpeet.nl vandaag. Niet alleen leuk maar vooral lekker. Zodra hij met jouw de gerechten heeft samengesteld komt hij naar mij toe en bespreken samen welke wijnen het beste bij jullie gerechten past. The perfect Match noemen wij dat!

BBQ

Herken je het probleem. De tuin staat vol met gezellige mensen die een goed gevuld glas wijn in hun handen hebben. Zij lachen, kletsen en hebben het enorm naar hun zin. En jij? jij staat met een schort, waarschijnlijk voor Vaderdag gekregen, zwetend voor de BBQ. Komt alles wel tegelijk klaar en nog lastiger, is alles wel goed gaar. Niets is vervelender dan dat je de volgende dag op Facebook leest dat er een diarree epidemie onder je vriendengroep is uitgebroken. Ben je van plan eens goed uit te pakken en je familie en/of vrienden eens echt te verrassen? Neem dan eens contact op met Rob en vraag naar de mogelijkheden. Voor ideeën ga je naar www.toetcatering.nl

BorrelBox

 Je wilt eens iets anders dan anders. Misschien had je willen gaan uiteten of een zaaltje afhuren. Maar die prijs hé. Hou het eens dicht bij huis en vier het thuis en schakel voor het gemak en kwaliteit Rob Toet in. Hij helpt je met een passend voorstel zodat zij van je je verjaardag of feestje een echte party!    Kijk voor de prijzen op www.toetcatering.nl en laat je verrassen!