Verzending

 

Klantenservice
Het spreekt voor zich dat ik elke bestelling met zorg behandel. Dat is ook de reden dat alle producten via DHL verzonden worden. Lekker veilig en vertrouwd.

De prijzen die op mijn webshop staan zijn inclusief BTW maar exclusief verzend en verpakkingskosten.

 

Algemene gegevens

Website:             www.wijnclubpeet.nl
Emailadres:        info@drankenspeciaalzaakpeet.nl

KvK nummer:     27 172 564
BTW nummer:   NL 8083.24.718 B01
Bankrekening:   NL 40 RABO 036.59.56.279  

 

Bestellen
Je hoeft bij mij geen account aan te maken. Natuurlijk kan ik nu uit gaan leggen hoe het bestellen werkt maar gewoon kijken, lezen, trek in wijn krijgen en klikken. Zo makkelijk! Als je er toch niet uit komt, stuur mij dan even een mailtje. Dan lossen wij het samen even op.

 

Betaling
Zodra je een bestelling geplaats hebt kan je deze via IDEAL betalen, deze betaalmethode is eenvoudig, vertrouwd en veilig. Na je betaling zal ik de bestelling verzenden.

 

Verzendkosten
De verzendkosten zijn € 7,50 door heel Nederland.

 

Levertijd
Ik begrijp dat als je wijn hebt besteld je deze eigenlijk direct wilt proeven Ik probeer dan ook zo snel als mogelijk de wijn te verzenden. Ik probeer de wijn die voor 12.00 uur besteld is nog op dezelfde dag te verzenden. Meestal duurt het dan 1 tot 2 werkdagen voordat je je glas kan vullen met mijn lekkere wijn.

 

Klachten
Uiteraard zijn er geen klachten maar toch. Mocht je niet tevreden zijn over een product of bijvoorbeeld de levering laat mij dat dan even weten. Samen lossen we veel op. Gewoon een mailtje naar info@drankenspeciaalzaakpeet.nl en we komen er samen uit.

 

Contact
Bij vragen, opmerkingen kan je mij het beste even een mailtje sturen. Als je een mail via info@drankenspeciaalzaakpeet.nl verstuurd reageer ik meestal de zelfde dag.