Box Proef!

Via Wijnclub Peet kun je nu ook jouw eigen wijnproeverij organiseren. Gewoon lekker thuis, in de huiskamer, in de tuin of op het balkon. Gezellig met vrienden en/of familie genieten van verschillende wijnen. 

Wij hebben hiervoor de speciale Box Proef! samengesteld. In deze Box Proef! vind je alles wat je nodig hebt voor een complete wijnproeverij. Van kristallen wijn en waterglazen glazen tot spuugbak, van waterkan tot kurkentrekker, van proefformulieren tot pennen. Aan alles is gedacht. Het enige wat je zelf moet doen is genieten en opdrinken.

Een thuisproeverij zelf organiseren is niet moeilijk. Zorg gewoon voor enkele gezellige vrienden of familieleden. Kleed op de dag zelf een tafel aan met de spullen die in de box zitten, zet de witte wijnen even koel en klaar is kees.

Als je het proeven toch iets serieuzer aan wilt pakken enkele tips: Kijk naar de wijn in je glas en wals daarna voorzichtig en zorg ervoor dat het plafond niet onder komt te zitten. Nu mag je een slokje nemen en lekker slurpen, wat proef je? Daarna mag je spugen, bij lekkere wijnen zouden wij dat niet doen! Daarna bepaal jij zelf of de wijn lekker is of niet. Zo simpel is proeven!

De Box Proef! kost niets. Je krijgt hem in bruikleen mee bij aankoop van 6 flessen wijn die op dat moment in de Box Proef! zitten. Wel even van tevoren reserveren

Sale!

Box Proef!

€ 0,02 € 0,01
Sale!

Box Proef!

€ 0,02 € 0,01

In de Box Proef! zitten alle materialen voor een geslaagde wijnproeverij. Deze is ter bruikleen bij aanschaf van 6 flessen wijn.

De Box Proef! is alleen af te halen bij Drankenspeciaalzaak Peet.

6 kristallen wijnglazen

6 waterglazen

1 waterkan

1 spuugbak

6 pennen

6 proefformulieren

1 kurkentrekker