WIJNPARTY

Wijn Proeverij bij je thuis!

 

Zoals je waarschijnlijk wel weet is het mogelijk om bij ons in de winkels een privé proeverij te organiseren.

Wij kunnen ons echter voorstellen dat je zo`n gezellige, leerzame en vooral lekkere proeverij thuis wilt organiseren. Dat kan vanaf nu! Gewoon lekker in je eigen omgeving met buren, vrienden en/of familie genieten van een goed glas wijn en de verhalen die daar bij horen. Nog een voordeel; je hoeft niet meer naar huis te rijden 😊

 

Wij kunnen deze Thuisproeverij niet zelf gaan geven. Simpel, er zitten maar 24 uurtjes in 1 dag en die uren zijn bij ons meestal wel volgepropt. Maar…..tijdens een proeverij kwamen wij in contact met Ron. Een man met een vrachtwagen vol ervaring. Ron heeft, veelal als leidinggevende, een zeer veelzijdige horeca carrière opgebouwd in diverse gerespecteerde restaurants met meer opleidingen achter de rug dan Mike en ik samen ( op drankgebied dan 😉). Begint hij te praten dan hang je aan zijn lippen. Ron heeft een tweetal proeverijen uitgewerkt te weten : Blind proeverij of Oude- vs Nieuwe wereld wijnen beiden met 8 verschillende wijnen!

 

Heb je interesse in een Thuisproeverij dan kan je ons bellen via 070-3177505 en brengen je dan in contact met Ron. Hij maakt dan een afspraak met je en neemt alles met je door.

 

Oja, niet onbelangrijk. Een Thuisproeverij kost € 220,00 ( maximaal 8 personen ) Het enige wat jij moet doen is dan thuis zijn en voor gezellige wijn liefhebbers zorgen, Ron doet de rest!


Op het werk

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor je bedrijf? Dan ben je bij Wijnclub Peet aan het juiste adres. Boek een WijnParty! en de sfeer zit er binnen enkele minuten gelijk in. Gezelligheid, laagdrempelig en informatief zijn de woorden waarom het draait.

Omdat er wel wat voor komt kijken om de juiste WijnParty te organiseren is het raadzaam om even een afspraak te maken om het een en ander door te nemen. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar info@drankenspeciaalzaakpeet.nl of kom gezellig even langs in onze drankenspeciaalzaak.


Bijzondere locaties

Vindt jij een proeverij thuis of op je werk een beetje saai? Kan ik mij best wel een beetje voorstellen. Daarom is het ook mogelijk om een proeverij op een bijzondere locatie te organiseren.

Wat dacht je van een WijnParty op een weiland, in een bos of op een boot? Niets is te gek....nou ja bijna niets. Ben je geïnteresseerd in een WijnParty op een bijzondere locatie? Bel mij dan even op 070-3177505 of loop gezellig even binnen.


Borrelboxen

Een WijnParty kun je compleet maken door deze aan te vullen met lekkere hapjes. Ik heb hiervoor samenwerking gezocht met Toet Catering. Zo verzorgt Rob Toet, van cateringbedrijf Toet Catering verschillende borrelplanken met daarop bijpassende Proef! hapjes en bij Martijn van Puurvis kun je een Proef! visschaal bestellen. Op deze manier maak jij jouw proeverij pas echt compleet.

 

 Toet Catering

 www.toetcatering.nl 

 

Puurvis 

 info@puurvis.com


Dineren

Maak je WijnParty compleet door na de proeverij lekker thuis te dineren. Even de proeftafel omtoveren tot dinertafel en rustig, onder het genot van toch nog maar een glaasje, wachten op de trrring van de deurbel. Achter jouw voordeur staat dan Rob Toet met een heerlijk diner. Hij ontzorgt en regelt alles! 

 

Uiteraard kun je de “restjes” wijn van de WijnParty gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen om, samen met mij, een passende wijn te vinden die het diner compleet maakt.

Samen met Rob heb ik mooie gerechten geselecteerd. Geïnteresseerd? Neem dan even contact met mij, of Rob, op.

 

Informatie Rob Toet Catering:  www.toetcatering.nl

Aanvraag Wijnparty