WIJNPARTY ( momenteel kunnen er, door omstandigheden geen Wijnparty`s geboekt worden )

Gezellig en ontspannen kennismaken met wijn. Geen poespas maar gewoon met vrienden, familie of collega`s genieten van een lekker glas. Dat je daar ook wat bij opsteekt is leuk maar niet het belangrijkste. Het belangrijkste is plezier. Wijn drinken is immers een feestje!

Een Wijnparty! ontzorgd. Wij zorgen  voor de ingrediënten en jij, de gastheer of gastvrouw, zorgt voor voldoende gasten. Samen zorgen wij voor een feestje!

 

Lees hieronder meer informatie over de Wijnparty! Wil jij een Wijnparty! bestellen of heb je nog vragen neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.


Thuis

Als gastheer/vrouw zorg jij  de gasten. Deze personen komen dan op een afgesproken tijdstip en plaatst bij jouw op visite. Eén van onze Wijnambassadeurs zal dan de Wijnparty leiden. Gedurende ongeveer 1 1/2 tot 2 uur zullen er  6 à 8 wijnen geproefd worden. Deze wijnen kan je zelf bij ons in de winkel selecteren of door onze Wijnambassadeur samen laten stellen. Uiteraard wordt elke wijn begeleid door een boeiend verhaaltje. Geen ingewikkelde stof, maar laagdrempelig en smakelijke informatie waardoor het kiezen van de juiste wijn makkelijker wordt.

Na het kennis maken met de wijnen kunnen deze wijnen met een aantrekkelijke korting besteld worden. Drankenspeciaalzaak Peet zorgt voor de gratis bezorging in Leidschendam en Voorburg. ( minimale afname € 50,00 )

Om het feestje complet te maken kun je ook een Borrelbox bestellen. Zie hiervoor het kopje “Borrelboxen”.

Voor meer informatie kan je terecht bij Drankenspeciaalzaak Peet.


Op het werk

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor je bedrijf? Dan ben je bij Wijnclub Peet aan het juiste adres. Boek een WijnParty! en de sfeer zit er binnen enkele minuten gelijk in. Gezelligheid, laagdrempelig en informatief zijn de woorden waarom het draait.

Omdat er wel wat voor komt kijken om de juiste WijnParty te organiseren is het raadzaam om even een afspraak te maken om het een en ander door te nemen. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar info@drankenspeciaalzaakpeet.nl of kom gezellig even langs in onze drankenspeciaalzaak.


Bijzondere locaties

Vindt jij een proeverij thuis of op je werk een beetje saai? Kan ik mij best wel een beetje voorstellen. Daarom is het ook mogelijk om een proeverij op een bijzondere locatie te organiseren.

Wat dacht je van een WijnParty op een weiland, in een bos of op een boot? Niets is te gek....nou ja bijna niets. Ben je geïnteresseerd in een WijnParty op een bijzondere locatie? Bel mij dan even op 070-3177505 of loop gezellig even binnen.


Prijzen 

De kosten van een Wijnparty bestaat uit twee delen.

Deel 1 kost € 75,00. Voor dit bedrag krijg je de Wijnambassadeur op visite. Hij of zij vertelt jullie op een leerzame en laagdrempelige manier alles over wijn, wijnproeven en, desgewenst, de achterliggende verhalen.

Deel 2 is voor de wijn. Je kan zelf bij ons een assortiment wijnen uitkomen zoeken, jij bepaalt dus zelf wat de totaal prijs van de Wijnparty wordt. Natuurlijk is het ook mogelijk om de Wijnambassadeur jullie te laten verrassen. Geef dan aan hem door hoeveel soorten wijn je wilt laten proeven en wat deze totaal mogen kosten. 

Dus, als jij een 8-tal wijnen wilt laten proeven met een gemiddelde winkelprijs van € 7,50 dan kost de Wijnparty jouw totaal € 135,00

( 1 fles is genoeg voor 10 personen dus als er meer liefhebbers zijn zal je 2 flessen per soort moeten aanschaffen )

 


Borrelboxen

Een WijnParty kun je compleet maken door deze aan te vullen met lekkere hapjes. Ik heb hiervoor samenwerking gezocht met Toet Catering. Zo verzorgt Rob Toet, van cateringbedrijf Toet Catering verschillende borrelplanken met daarop bijpassende Proef! hapjes en bij Martijn van Puurvis kun je een Proef! visschaal bestellen. Op deze manier maak jij jouw proeverij pas echt compleet.

 

 Toet Catering

 www.toetcatering.nl 

 

Puurvis 

 info@puurvis.com


Dineren

Maak je WijnParty compleet door na de proeverij lekker thuis te dineren. Even de proeftafel omtoveren tot dinertafel en rustig, onder het genot van toch nog maar een glaasje, wachten op de trrring van de deurbel. Achter jouw voordeur staat dan Rob Toet met een heerlijk diner. Hij ontzorgt en regelt alles! 

 

Uiteraard kun je de “restjes” wijn van de WijnParty gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen om, samen met mij, een passende wijn te vinden die het diner compleet maakt.

Samen met Rob heb ik mooie gerechten geselecteerd. Geïnteresseerd? Neem dan even contact met mij, of Rob, op.

 

Informatie Rob Toet Catering:  www.toetcatering.nl

Aanvraag Wijnparty